BrŲllopsmusik Trubadur Coverband DJ Boka
*Fyll i minst ett fšlt
Typ av arrangemang:

OmrŚde:

Prisklass:

MusikstilBröllop 2017-07-22 Uppsala
Event 2017-08-19 Västerbotten
Firmafest 2017-12-02 √Ėsterg√∂tland
30-års fest 2016-08-05 Stockholm
√Ėvrigt 2016-10-22 √Ėsterg√∂tland

>>Visa allaGott Nytt √Ör!

BokaBandet.se är en tjänst av musiker, för musiker och arrangörer.

Då vi själva är musiker/artister, har vi länge saknat den tjänst som vi nu tillhandahåller. Det finns liknande tjänster på nätet, men det som gör BokaBandet.se speciellt, är att vi inte tar betalt vare sig av arrangörer eller musiker/artister, samt att vi har koncentrerat oss på just underhållningen -Festens höjdpunkt! Många andra saiter tar betalt för att annonsera, eller för att lämna ut kontaktuppgifterna till musiker/artister. Hos oss byter ni själva kontaktuppgifter! 

BokaBandet.se är till för dig som söker underhållning till ditt bröllop, firmafesten, restaurangen eller festivalen m m. Pianoentertainers eller Storband, -Alla är lika välkomna att använda våra tjänster! Ju fler vi blir, desto bättre respons för alla!

Fördelarna hos oss är många!

För arrangören/kunden innebär BokaBandet.se att hon/han kan publicera sin annons gratis hos oss, där de läses dagligen av Sveriges undehållningselit. Här hittar du alla typer av underhållning; från singeltrubadurer, DJ:s till storband och väletablerade artister! Man kan räkna med en mängd svar, eftersom det går ut informationsmail om nya annonser minst en gång per dygn, till alla våra underhållare. Dessutom är det gratis för underhållarna att svara! 

På saiter som tar betalt av underhållarna, får man kanske bara ett fåtal svar, eftersom annonsen snabbt blir gammal och chansen för artisten/DJ:n att få jobbet då minskat avsevärt. Således blir det ganska ointressant att betala för en kontaktuppgift som förmodligen är inaktuell! -Glöm därför inte radera din annons på BokaBandet.se när du funnit den underhållning du söker!

Har du som arrangör speciella önskemål om underhållning/musik, eller kanske vill ha en väldigt välkänd artist på just din fest/event, är du alltid välkommen att kontakta BokaBandet.se som i speciella fall kan förmedla kontakter efter dina önskemål! Vi har direktkontakt med de flesta av Sveriges största band/musiker/artister!

För artisten/DJ:n/underhållaren innebär BokaBandet.se också många fördelar. Som registrerad användare på vår sait, har du möjlighet att logga in och få gratis tillgång till alla kontaktuppgifter som arrangörerna lämnat. Det ger dig en unik möjlighet att välja bland annonserna och svara på ALLA som verkar intressanta! Det finns inga begränsningar! 

Du kan också vara ganska säker på att annonser hos oss inte är hur gamla som helst, eftersom en arrangör som har funnit den underhållning hon/han söker, inte längre är intresserad av att erhålla mail från musiker/DJ:s och således kommer radera sin annons! 

Som artist/DJ har du möjlighet att välja om du vill få nyhetsmail från oss en gång per dygn, med information om dygnets nya annonser, eller direkt, varje gång någon lägger in en ny annons!

Till sist, -Kul att just du hittade hit!

-Välkommen! :)

/BokaBandet.se