BrŲllopsmusik Trubadur Coverband DJ Boka
*Fyll i minst ett fšlt
Typ av arrangemang:

OmrŚde:

Prisklass:

MusikstilBröllop 2017-07-22 Uppsala
Event 2017-08-19 Västerbotten
Firmafest 2017-12-02 √Ėsterg√∂tland
30-års fest 2016-08-05 Stockholm
√Ėvrigt 2016-10-22 √Ėsterg√∂tland

>>Visa allaGott Nytt √Ör!

 

För att använda våra tjänster måste du läsa igenom, förstå och acceptera våra regler.


BokaBandet.se
förbehåller sig rätten att utan förvarning radera/redigera annonser/användare, som vi finner strider mot våra regler.

BokaBandet.se ansvarar inte för hur eller om avtal mellan underhållare och arrangörer genomförs. Ej heller för om engagerade underhållare eller arrangörer erlägger lagstadgade avgifter i någon form. 

BokaBandet.se är endast ett forum för utbyte av kontaktuppgifter mellan arrangörer och underhållare, och kan således inte hållas ansvarig för arrangörer och artisters handlande i någon form.

 

Regler för dig som är arrangör/annonsör:

1. Annonsen får inte innehålla text som bryter mot gällande svensk lagstiftning, eller på annat sätt kan uppfattas stötande.

2. Du måste fylla i alla obligatoriska fält, så att musiker/artister kan nå dig.

3. Som annonsör/arrangör hos oss, samtycker du till att dina kontaktuppgifter blir exponerade för våra registrerade användare. Om du inte vill ange ditt riktiga namn, går det bra med ett fingerat, dock får du givetvis inte förfalska ett namn.
Ange således INTE kontaktuppgifter du önskar hemlighålla!

4. Du ansvarar själv för att radera din annons när den inte längre är aktuell. Om du inte raderar din annons, kommer du fortlöpande få erbjudande från musiker/artister som då tror att du inte funnit den underhållning du söker. 

5. BokaBandet.se är en ideell sait som inte förmedlar jobb eller kontakter. BokaBandet.se är ett forum där arrangörer och musiker/artister/DJ:s själva, genom en aktiv handling, byter kontaktuppgifter. BokaBandet.se frånsäger sig således allt ansvar mellan anlitade arbetstagare och arrangörer,
då vi inte har nån insyn i vad parterna ingår för avtal.

6. Om du som arrangör anlitar arbetstagare, är du skyldig att kontrollera att giltig F-skatt finnes.

7. Som annonsör/arrangör accepterar du att BokaBandet.se skickar ut nyhetsmail.

8. Vid kontakt med musiker/artister samt personal på BokaBandet.se, eller tredje person som du fått kontakt med via oss, kräver vi vänlig ton och respekt. 

9. All trafik på BokaBandet.se övervakas för att frånkomma missbruk. IP/MAC-adresser och andra digitala avtryck kan således loggas och arkiveras.

10. BokaBandet.se kan när som helst och utan förvarning radera en annons som vi anser är stötande eller på annat sätt finner olämplig att finnas på vår sait.

11.
Som brukare av BokaBandet.se är DU skyldig att försäkra dig om att du känner till ALLA våra regler.

 

Regler gällande registrerade musiker/artister/underhållare:

1. När du svarar på annonser, eller tar kontakt med arrangörer på annat sätt, får dina mail eller samtal inte ha innehåll som bryter mot gällande svensk lagstiftning, eller på annat sätt kan uppfattas stötande.

2. Du måste fylla i alla obligatoriska fält, så att annonsörer/arrangörer samt personal på BokaBandet.se kan nå dig.

3. Genom att registrera dig på BokaBandet.se, samtycker du till att BokaBandet.se sparar din registrerade kontaktinformation, samt att vi och annonsörer/arrangörer använder den för att komma i kontakt med dig. Om du inte vill uppge ditt riktiga namn, går det bra med ett fingerat, dock får du givetvis inte förfalska ett namn. Registrera således INTE kontaktuppgifter du önskar hemlighålla!

4. Som registrerad användare hos oss accepterar du att få minst ett nyhetsmail från oss per dygn. Detta för att vi ska kunna försäkra oss om att du som musiker/artist/DJ känner till nya annonser hos oss. På så vis ökar antalet svar på respektive annons och arrangören/annonsören får ett större urval.

5. BokaBandet.se är en ideell sait som inte förmedlar jobb eller kontakter. BokaBandet.se är ett forum där arrangörer och musiker/artister/DJ:s själva, genom en aktiv handling, byter kontaktuppgifter. BokaBandet.se frånsäger sig således allt ansvar mellan anlitade arbetstagare och arrangörer, då vi inte har nån insyn i vad parterna ingår för avtal.

6. Som arbetstagare är du skyldig att inneha giltigt F-skattebevis, samt tillse att lagstadgade avgifter inbetalas.

7. Vid kontakt med arrangörer/annonsörer samt personal på BokaBandet.se eller tredje person som du fått kontakt med via oss, kräver vi vänlig ton och respekt.

8. Att registrera sig och använda sig av BokaBandet.se:s tjänster är kostnadsfritt, men för att få bästa möjliga placering hos sökmotorerna, kräver vi som motprestation, att man har vår banner med länk till BokaBandet.se från sin hemsida. För att en registrering ska godkännas, måste hemsida således uppges i er profil, samt på denna finnas en fungerande banner/länk till oss. Vår banner finner man under Kontakt. Alla länkar kontrolleras sedan löpande. Skulle du bli utesluten/inaktiverad eller nekad registrering p g a avsaknad av banner/länk, är du välkommen tillbaks när detta åtgärdats. På så sätt kommer flera människor hitta till BokaBandet.se och det vinner vi alla på!

9. All trafik på BokaBandet.se övervakas för att frånkomma missbruk. IP/MAC-adresser och andra digitala avtryck kan således loggas och arkiveras.

10. BokaBandet.se kan när som helst, och utan förvarning, utesluta en registrerad användare som inte följer angivna regler, eller som vi på annat sätt finner olämplig att finnas på vår sait.

11. Som brukare av BokaBandet.se är DU skyldig att försäkra dig om att du känner till ALLA våra regler.