BrŲllopsmusik Trubadur Coverband DJ Boka
*Fyll i minst ett fšlt
Typ av arrangemang:

OmrŚde:

Prisklass:

MusikstilBröllop 2017-07-22 Uppsala
Event 2017-08-19 Västerbotten
Firmafest 2017-12-02 √Ėsterg√∂tland
30-års fest 2016-08-05 Stockholm
√Ėvrigt 2016-10-22 √Ėsterg√∂tland

>>Visa allaGott Nytt √Ör!

Gott Nytt √Ör!

Ett nytt år har rullat in och vi önskar alla, nya och gamla användare, ett riktigt gott sådant! 

/BokaBandet.se

skriven: 2017-01-01 21:21:59

Br√∂llop, Fester och Event f√∂r H√ĖGTRYCK!!!

Förfrågningar efter bröllopsband, coverband, partyband, trubadurer, DJ och artister rullar in som aldrig förr! Det verkar som om ovanligt många ska gifta sig i år och söker därför bra underhållning! Det kan vara musik eller sång i kyrkan, på vigseln, musik när gästerna anländer eller till underhållning/dans på kvällen. Helt enkelt vanlig bröllopsmusik!

Vidare söker många företag efter party/coverband/liveband/trubadurer som kan få festen just sådär lyckad som alla drömmer om!

Ni som är registrerade musiker/artister/band/DJs etc, se till att ni har AKTUELL info om er! För att få gigen, är det superviktigt att ha en uppdaterad profil!

-Lycka till! :)

Bröllopsmusik, Trubadur, Coverband, Bröllopsband, Partyband, liveband, DJ, Artister, Underhållning, Partymusik, Dansband etc. Annonsera gratis efter underhållning hos BokaBandet.se -Sveriges största nöjesförmedling med över 2500 registrerade musiker! 

skriven: 2014-04-16 14:18:08

Normal drift igen!

Då har vi lyckats lösa de tekniska problem som det stora antalet användare orsakat. Förhoppningsvis ska vi slippa liknande problem för ett bra tag framöver nu...;)

Som sagt, om du är musiker/dj/artist som registrerat dig den senaste veckan och inte fått nån bekräftelse, måste du dessvärre göra om det, då din registrering kan ha gått förlorad.

Vi tackar för överseendet och önskar en riktigt God Jul!

/BokaBandet.se - Teamet

skriven: 2009-12-21 21:59:34

Tekniska störningar!

Vi har för tillfället lite störningar på BokaBandet.se Bl a under "registreringar", men vi jobbar så snabbt vi kan med att lösa problemet. Om du är musiker/dj/artist som registrerat dig de senaste dagarna och inte fått nån bekräftelse, kan det vara så att du måste göra om det, så snart sllt fungerar som det ska igen! Återkommer om det! :)

/BokaBandet.se - Teamet

skriven: 2009-12-17 22:09:22

BokaBandet.se ökar!

Vi fortsätter att öka antalet registrerade musiker/artister/DJ's och är snart det största communityt i Sverige! :)

skriven: 2009-11-11 11:19:05

Ny regel!

Vi börjar nu bli väääldigt många registrerade användare här på BokaBandet.se, vilket vi är väldigt glada för! :) Dock skulle vi ju önska att flera annonsörer hittar hit. För att så ska ske, måste de hitta oss via sökmotorerna, när de söker efter underhållning.

Vi har köpt tjänster ifrån Google Adwords, men då BokaBandet.se är en kostnadsfri tjänst, kan vi ju inte hålla på med det i längden...

För att både kunna "äta kakan och ha den kvar", har vi därför bestämt att registrerade musiker/artister/DJ:s som motprestation, för att få använda BokaBandet.se:s tjänster gratis, måste länka till oss. Länken ska vara i form av vår banner, som görs länkad till oss. Bannern finns under kontakt-sidan.

Vår förhoppning är ju att vi tillsammans ska bygga ett starkt community där annonsörer och underhållare kan hitta varann på ett enkelt sätt!

Hoppas ni alla har förståelse för detta!

/BokaBandet.se

skriven: 2009-06-15 18:29:10

Dra ditt strå till stacken!

BokaBandet.se behöver DIN hjälp att få fler att hitta hit. Har du möjlighet att länka till oss, kommer det generera flera besökare och på så vis mera jobb åt musiker/artister/DJ's, samt fler svar på arrangörers annonser!

En liten banner för nedladdning finner du under "Kontakt".

Ett stort tack till alla er som redan länkat till oss! -Tack ska ni ha! :)

Till sist vill vi berätta att det finns lite nya frågor och svar under "FAQ" till förmån för både annonsörer och musiker/artister/DJ's.

Hälsningar

/BokaBandet.se - Teamet

 

skriven: 2009-05-26 00:40:57

Marknadsföring på högtryck!

Just nu jobbar vi för fulla muggar med att nå ut med denna sida till alla privatpersoner. Då vi själva är musiker, är det ju inget svårt att nå den kretsen! BokaBandet.se sprider sig som en löpeld bland artister/musiker/DJ's och det är vi mycket glada för! :)

Lite långsammare går det att få alla privatpersoner/arrangörer att hitta hit, men vi gör vårt bästa! Vi har nu reklamflyers uppsatta på de flesta musikhögskolor i landet, samt sammarbete med flera olika saiter på nätet. Vi har annonser lite överallt på internet, samt dessutom en aktivering av google adwords. En tjänst som kostar stora pengar, men som kan ge mycket fin avkastning till sidan!

Även om BokaBandet.se är privatägt, finns det inga planer på att tjäna pengar på enskilda musiker eller annonsörer. Vi kommer så småningom att sälja annonsplatser längs med sidorna av sidan, för att kunna få in pengar till bl a marknadsföring av sidan.

Människor blir ofta misstänksamma av natur, när någon gör något för dem utan vinning, men i detta fall finns ingen hake! Tanken är enkel, ett community där underhållare och arrangörer hittar varann. När sidan blir välkänd hos privatpersoner, kommer väldigt många inse fördelen med denna typ av bokningsform, och vi musiker kommer få mera jobb. Arrangörer och artister kommer helt enkelt få lättare att hitta varann! :)

Vi vill på detta sätt berätta för er alla att vi verkligen jobbar för högtryck för den goda saken! Hjälp oss att sprida denna sida till alla ni känner! -Tack på förhand! ;)

Soliga Hälsningar

/BokaBandet.se - Teamet

skriven: 2009-05-15 12:21:24

Mailproblem igår natt!

BokaBandet.se hade dessvärre störningar i flera mailfunktioner igår natt, vilket kan ha medfört att flera användare fått "nyhetsmailet" skickat till sig flera gånger. Hoppas ni har överseende med detta. Sidan är ju som sagt ny, och barnsjukdommar kommer vi hitta ett tag framöver...:)

Det är vår förhoppning att vi iallafall hittat problemet och därmed att felet ska vara avhjälpt!

Ha en skön dag!

/BokaBandet.se

skriven: 2009-05-14 08:48:49

BokaBandet.se Sjösatt!

BokaBandet.se äntligen sjösatt!

Planeringen har funnits länge och nu äntligen är den klar!

Det är vår förhoppning att denna sida ska komma att generera många värdefulla kontakter mellan artister och arrangörer.

Ett STORT tack till Tobias Suomela på Exposite som gjort det möjlig genom sitt ypperliga arbete! Tobias är en fantastisk människa och sammarbetspartner!
-Tack Tobias! :)

/BokaBandet.se

skriven: 2009-05-11 18:57:27