BrŲllopsmusik Trubadur Coverband DJ Boka
*Fyll i minst ett fšlt
Typ av arrangemang:

OmrŚde:

Prisklass:

MusikstilBröllop 2017-07-22 Uppsala
Event 2017-08-19 Västerbotten
Firmafest 2017-12-02 √Ėsterg√∂tland
30-års fest 2016-08-05 Stockholm
√Ėvrigt 2016-10-22 √Ėsterg√∂tland

>>Visa allaGott Nytt √Ör!

Gemensamma frågor och svar:

 

1. Hur fungerar BokaBandet.se?
Svar: Om man är festarrangör och söker underhållning, publicerar man helt enkelt en gratisannons genom att klicka på stora knappen "Arrangör" på startsidan. Alla registrerade användare kan sedan se publicerade annonser och kontaktuppgifter. 

Musiker/artister/DJ:s registrerar sig helt gratis genom att på startsidan klicka på stora knappen ”Musiker/DJ”. Registrerade användare kan sedan logga in på sidan och få gratis tillgång till annonsören/arrangörens kontaktuppgifter.

 

2. Ingenting är gratis i livet, vad är haken med BokaBandet.se?

Svar: Det finns ingen hake. Människan är av natur misstänksam, speciellt när någon är snäll mot denne utan anledning, men i detta fall finns ingen hake. BokaBandet.se startades enbart för att ordna mera jobbtillfälle åt musiker/artister/DJ:s, samt hjälpa arrangörer hitta rätt underhållning. Helt enkelt ett ställe där vi kan hjälpas åt!

 

 

Frågor och svar för dig som är festarrangör och vill annonsera:

 

1. Hur publicerar jag en annons hos er?

Svar: Klicka på stora knappen ”Arrangör” som återfinns på startsidan. Fyll i alla fält och klicka sedan på ”lägg till”. Annonsen granskas av BokaBandet.se och när den blivit godkänd, sänds det ett aktiveringsmail till den emailadress som angivits. Klicka på aktiveringslänken i mailet för att aktivera din annons. Aktiveringsmailet innehåller även det lösenord som du bestämt för annonsen.

 

2. Vad kostar det att annonsera hos er?

Svar: Att annonsera hos BokaBandet.se är helt kostnadsfritt.

 

3. Hur länge ligger min annons kvar?

Svar: Den ligger kvar tills du själv raderar den, dock längst tills dess arrangemangsdatumet infaller, sedan blir den raderad automatiskt. Tanken är att annonser ska raderas omedelbart efter det att önskad underhållning är funnen.

 

4. Jag är trött på alla mail från musiker, jag vill inte ha flera, hur gör jag?

Svar: Radera din annons så fort du funnit den underhållning du söker.

 

5. Hur raderar jag min annons?

Svar: Leta upp din annons, klicka på den och välj ”Radera denna annons”. Ange sedan de lösenord du tidigare bestämt för annonsen och klicka ”Radera”. Lösenordet återfinns i aktiveringsmailet som skickades ut i samband med att annonsen skapades.

 

6. Jag skrev fel i min annons, hur gör jag?

Svar: Leta upp din annons, klicka på den och välj ”Redigera denna annons”. Ange sedan din e-post, samt de lösenord du tidigare bestämt för annonsen och klicka ”Redigera”. Lösenordet återfinns i aktiveringsmailet som skickades ut i samband med att annonsen skapades.

 

7. Vem kan se mina kontaktuppgifter?
Svar: Dina kontaktuppgifter kan bara ses av BokaBandet.se:s registrerade användare, samt av vår personal. Trots detta får du INTE registrera kontaktinformation som du önskar hemlighålla. För vidare information ber vi dig läsa igenom våra regler.

 

8. Jag får inga eller få svar på min annons, vill ingen spela hos mig?
Svar: Om du inte får svar, eller få svar, kan det bero på att du är ute i sista stund och de flesta musiker/artister/DJ:s redan är uppbokade, felaktiga kontaktuppgifter o s v. Den absolut vanligaste anledningen är dock att du erbjuder för lite pengar.

 

9. Hur mycket kostar underhållning?

Svar: Hur mycket underhållningen kostar är helt omöjligt att svara på. Det är individuellt från musiker till musiker och beror på flera faktorer, men en bra grundregel är att tänka så här:

För att genomföra ett jobb, går det åt ca 13-14h i snitt per musiker, ÄVEN om det bara ska spelas i 5 min. Det tar lika lång tid att packa bilen/bussen, köra till stället, rigga upp/ner prylar o s v. Om man räknar på 13h med en ganska låg lön på 120:-/h, blir det 1560:-. Sedan tillkommer statliga sociala avgifter och moms. Då är vi uppe i ca 3900:-. Ovanpå detta ska musiker/DJ:n köra till festplatsen för 18,50:-/milen, samt hyra in utrustning som krävs. Realistiskt sett borde således en duo ha en prislapp på runt 10-12000:- beroende på körsträcka, utrustning och erfarenhet o s v.

 

Vanliga frågor och svar för dig som är musiker/artist/DJ och vill registrera dig:

 

1. Jag vill registrera mig, hur gör jag?

Svar: Klicka på stora knappen ”Musiker/DJ” som återfinns på startsidan. Klicka sedan på ”Registrera mig”. Fyll i alla fält och klicka sedan på ”Registrera mig”. Kontot granskas av BokaBandet.se och när det blivit godkänd, sänds det ett aktiveringsmail till den emailadress som angivits. Klicka på aktiveringslänken i mailet för att aktivera ditt konto. Aktiveringsmailet innehåller även det inloggningsnamn samt lösenord som du bestämt för kontot.

 

2. Varför kan jag inte se alla annonser och kontaktuppgifter till de arrangörer som söker underhållning?

Svar: Registrera dig och logga in!

 

3. Måste det komma en massa email från BokaBandet.se hela tiden?

Svar: Nej, inte hela tiden, men minst en gång per dygn. När man registrerar sig blir inställningen för nyhetsmail automatiskt ”Varje nytt arrangemang”, vilket innebär att det kommer ett mail för varje annons som publiceras. Ändra denna inställning till ”En gång per dygn” för att bara erhålla ett mail per dygn från oss, innehållande det senaste dyngnets annonser.

 

4. Hur ändrar man till dygnsmail?

Svar: Logga in och välj ”Redigera profil” och därefter ”Ändra mina uppgifter”. Klicka i ”En gång per dygn” och klicka sedan på knappen ”Uppdatera”.

 

5. Vem kan se mina kontaktuppgifter?
Svar: Dina kontaktuppgifter kan bara ses av BokaBandet.se:s personal. Trots detta får du INTE registrera kontaktinformation som du önskar hemlighålla. För vidare information ber vi dig läsa igenom våra regler.

 

6. Kommer BokaBandet.se innebära att varje enskild musiker/artist/DJ får större konkurrens? 
Svar: Ja och nej. På kort sikt kommer troligtvis konkurrensen bli större, eftersom det är gratis att svara på alla annonser. Det innebär att många fler musiker/DJ:s svarar på en annons, än på en sait där man måste betala för att kunna svara. Men detta gör också att annonsören kommer uppskatta BokaBandet.se extra mycket, eftersom det blir många svar och mycket underhållning att välja bland. Men en nöjd kund genererar andra nöjda kunder och på sikt kommer detta fenomen innebära mer jobb åt alla musiker/artister/DJ:s. Om alla hjälps åt, kommer BokaBandet.se bli en riktigt bra mötesplats för arrangörer och artister, och det är precis tanken!

 

7. Jag har ett registrerat konto, men kan inte logga in, varför?

Svar: Anledningarna till det kan vara många. Förmodligen har du glömt dina inloggningsuppgifter, eller råkat trycka ner knappen "caps lock"? Om du glömt lösenord, ange ditt användarnamn här, så skickas lösenordet. Om du glömt alla inloggningsuppgifter, maila oss så hjälper vi dig. En annan anledning till att du inte längre kan logga in, kan vara att ditt konto blivit spärrat om du inte följt alla våra regler. Kom ihåg att det är din skyldighet som användare att känna till och följa dem! I sådant fall måste du åtgärda problemet och sedan kontakta oss.